Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Prijmë në rrugën drejt

mobilitetit në të ardhmen

Duke zgjedhur Toyota ju jeni duke bërë një zgjedhje shumë pozitive për të ardhmen e kompanisë suaj
duke e bërë çdo ngasës të lumtur pas timonit.

Inovacioni drejt një të ardhmeje të qëndrueshme është në thelb të vizionit tonë të biznesit. Ne praktikojmë eko menaxhment 360° në çdo fazë të proceseve tona, nga prodhimi deri te riciklimi. Dhe kur është fjala për emisionet, hibridet tona jo vetëm që mbajnë C02 në nivel të ulët, ato gjithashtu ndihmojnë në ruajtjen e cilësisë së ajrit me nivele të ulëta të NOx dhe PM. Pra, nuk është çudi që jemi shpallur Best Global Green Brand nga Interbrand për dy vitet e fundit.

Kur klientët zgjedhin Toyota ata nuk zgjedhin vetëm më pastër dhe më gjelbër - ata zgjedhin zgjedhje.

Çdo model është dizajnuar sipas specifikimeve të vlerësuara me çmime për kosto të ulët totale të pronësisë të garantuar. Si prijës të industrisë ne mund të ofrojmë teknologji hibride fleksibile për të plotësuar çdo nevojë të biznesit. Nga veturat e vogla te ato familjare dhe veturat ekzekutive, brezi ynë i gjerë hibrid mund ta bëjë çdo ngasës të lumtur pas timonit - dhe çdo biznes të lumtur që ka bërë një zgjedhje të zgjuar.

Jo vetëm për tani, por për nesër. Sepse hulumtimet tona afatgjate në zhvillimin e teknologjive të së ardhmes mbulon bateritë, qelizat e karburantit dhe madje edhe infrastrukturat e mobilitetit urban.

Artikuj përkatës

Toyota BusinessPlus