Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Kosto totale e posedimit

transparente & konkurruese

Kur është fjala për koston totale të posedimit ne jemi të përkushtuar për të siguruar që
kostoja e plotë e veturave të kompanisë është transparente dhe gjithmonë tejet konkurruese.

Ne kemi në dispozicion mjetet dhe ekspertizën për t’ju siguruar një pasqyrë reale të shpenzimeve të flotës suaj. Ne jemi në gjendje ta bëjmë këtë, sepse ne nuk kemi asgjë për të fshehur - e dimë se kostoja do të jetë konkurruese.

Efiçenca e kostos është e ngërthyer në ofertën tonë afariste në të gjitha nivelet. Automjetet tona hibride mburren me kosto totale të posedimit konkurruese duke iu falënderuar:

  • më pak vjetrim të pjesëve si disqet e frenave dhe gurtnet (ferrotat) e frenave
  • mungesa e friksionit, elektromotorit, alternatorit dhe rripit dhëmbëzor
  • tatimi i ulët (shtysa CO2 për kompani & dhe ngasës)
  • besueshmëri e dëshmuar

Kur klientët zgjedhin Toyota ata nuk zgjedhin vetëm më pastër dhe më gjelbër - ata zgjedhin zgjedhje.

Artikuj përkatës