1. Business
  2. Toyota Business Plus

TOYOTA BUSINESSPLUS

Me Toyota BusinessPlus ju mund ta zgjidhni një partner për flotën tuaj që asnjëherë nuk dorëzohet.
Ëndja jonë për të përmirësuar, përtëritur dhe eksploruar automjetet e reja me dizajn të avancuar është një garanci për të kënaqur aspiratat e punonjësve tuaj në ngasje si dhe nevojat praktike të biznesit të kompanisë suaj.

Me efikasitet në karburant, kredenciale të shkëlqyera të gjelbëra plus kursime të vlefshme të kostos tatimore dhe operative, Toyota BusinessPlus ju ndihmon të drejtoni biznesin tuaj me një qasje optimiste për të arritur rezultate tejet pozitive.

Aygo
Aygo X Hatchback 3 Dyer
Yaris
Yaris Luna Hatchback 5 Doors
Yaris Cross
Yaris Cross Luna
Corolla Hatchback
Corolla Hatchback TERRA Hatchback 5 dyer
Corolla Touring Sports
Corolla Touring Sports TERRA Karavan 5 dyer
Corolla Sedan
Corolla Sedan TERRA Sedan 4 Dyer
Camry
Camry STYLE Sedan 4 Dyer
C-HR
C-HR C-ENTER MPV 5 dyer (LWB)
Rav4
Rav4 KOMFORT MPV 5 dyer (LWB)
Hilux
Hilux Comfort Kabinë e dyfishtë
Land Cruiser (150 SERIES)
Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE MPV 5 dyer (LWB)
Prius
Prius Luna TSS Liftback 5 doors
Proace
Proace Bazë SWB Panel Van 4 Dyer
Proace Verso
Proace Verso Combi SWB kombi për pasagjerë 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/xk/sq?+carType=7d14e17f-7c33-4321-a8d1-0222ded31d34