Paisje origjinale shtesë

/
KUKË PËR TËRHEQJE

Kukat për tërheqje ju ofrojnë mundësi shtesë për transporti bagazhi. Janë ideale për lidhje të rimorkios dhe mbajtësve të bicikletave në pjesën e pasme të veturës.

YARISI I RI /NGA 2014/07 635 €
YARISI I RI /NGA 2020/05 635 €
C-HR /NGA 2016/09 650 €
C-HR I RI /NGA 2019/10 650 €
COROLLA SD /NGA 2016/09 400 €
COROLLA E Re SD /NGA 2019/10 650 €
COROLLA E Re TS /NGA 2019/01 645 €
COROLLA E Re HB /NGA 2019/01 645 €
AURIS TS /NGA 2015/06 590 €
AURIS TS /NGA 2016/01 590 €
AVENSIS WG /NGA 2015/05 590 €
RAV4 /NGA 2015/10 730 €
RAV4 I RI /NGA 2018/11 730 €
HIGHLANDER /NGA 2020/02 835 €
PROACE CITY VERSO /NGA 2019/10 730 €

Që Toyota juaj të mbetet Toyota

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

thumbs up

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
car icon

KUALITETI
Toyota njeh veturen tuaj më së miri.Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota
transparent icon

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme.Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
value for money

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.

LEXONI MË SHUMË

Asistenca në rrugë Asistenca në rrugë Si pjesë e angazhimit të saj për kënaqësinë e klientit, Toyota me kënaqësi i siguron klientëve shërbimet Toyota Euro Care për 3 vjet. Toyota Garancia Garancia Veturat tona janë ndërtuar me standarde të jashtëzakonshme, por për t’ia siguruar qetësinë e mendjes të klientit, ne ofrojmë garanci 3 vjeçare për tërë veturën në komponente mekanike (me përjashtim të konsumit dhe vjetrimit) dhe 12 vjet anti-korrozion (nuk vlen për automjetet komerciale).