Rifreskim i paisjes se A/C

Aroma në brendësi te TOYOTA-së suaj, me ndihmën e filterave origjinal, mbahet për një kohë më të gjatë e pastër dhe e freskët.

Rifreskim i paisjes se A/C

/

Dezinfektim klime + standard filter 40 €

Dezinfektim klime + filter i avansuar me karbon aktiv 55 €

Pastrimi dhe dezinfektimi i paisjeve të mbrendshme është shumë e rendësishme sepse eliminon mikroorganizmat, bakteriet dhe viruset të cilat mund të shfaqen. Kjo do të thotë se do të kujdesemi për mikroorganizma të cilat mund të ndikoj negativisht në shëndet.

TOYOTA FILTER KLIME

/
Filter klime standard

Filterat e ajrit janë të prodhuara nga pëlhurat e pashkëputura, të cilat i eliminojnë papastëritë para se të hyjn në TOYOTA tuaj.

prej 25 €

/
Filter klime i avansuar (carbon)

Filterat e ajrit janë të prodhuar nga pëlhurat e pashkëputura të kualitetit të lartë me shtresë të karbonit aktiv, të cilat i eliminojnë 25% më shumë papastëri nga filteri i zakonshëm, përfshi alergjenet dhe gazërat.

prej 39 €

Përse filter klime i avansuar:

Ajri i ndotur, poleni, pluhuri me aroma të pakëndshme hyjnë në veturë. Filteri eliminon grimcat e ndotura me aroma (me filter të avansuar). Rezultati është ajër më i pastër dhe i freskët mbrenda kabinës suaj.

Mirëmbani TOYOTA tuaj në formë, të shëndoshë dhe te freskët me filterin e avansuar dhe kënaquni në vozitje.

Që Toyota juaj të mbetet Toyota

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

thumbs up

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
car icon

KUALITETI
Toyota njeh veturen tuaj më së miri.Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota
transparent icon

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme.Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
value for money

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.

LEXONI MË SHUMË

Asistenca në rrugë Asistenca në rrugë Si pjesë e angazhimit të saj për kënaqësinë e klientit, Toyota me kënaqësi i siguron klientëve shërbimet Toyota Euro Care për 3 vjet. Toyota Garancia Garancia Veturat tona janë ndërtuar me standarde të jashtëzakonshme, por për t’ia siguruar qetësinë e mendjes të klientit, ne ofrojmë garanci 3 vjeçare për tërë veturën në komponente mekanike (me përjashtim të konsumit dhe vjetrimit) dhe 12 vjet anti-korrozion (nuk vlen për automjetet komerciale).