Mbrojeni Toyoten tuaj

ZAŠTITNA DODATNA OPREMA

/
Shtroja gome të bagazhit dhe kabinës

Funksionale në kohëra me shi për shkak të pastrimit shumë të thjeshtë. Relaksohuni dhe kënaquni me pranverën, mirëpo paraprakisht mbroni TOYOTËN tuaj me cmime të vecanta.

YARISI I RI /NGA 2014/07 55 €
YARISI I RI /NGA 2020/05 55 €
COROLLA E Re SD / TS / HB /NGA 2019/01 55 €
AURIS TS /NGA 2015/05 55 €
COROLLA SD /NGA 2016/06 55 €
VERSO /NGA 2012/11 65 €
AVENSIS WG /NGA 2015/05 65 €
RAV4 /NGA 2015/10  65 €
RAV4 /NGA 2018/11  65 €
C-HR /NGA 2016/09 65 €
C-HR /NGA 2019/11 65 €
HIGHLANDER /NGA 2020/02  140 €

* Cmimet përfshi TVSH.

Që Toyota juaj të mbetet Toyota

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

thumbs up

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
car icon

KUALITETI
Toyota njeh veturen tuaj më së miri.Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota
transparent icon

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme.Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
value for money

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.

LEXONI MË SHUMË

Asistenca në rrugë Asistenca në rrugë Si pjesë e angazhimit të saj për kënaqësinë e klientit, Toyota me kënaqësi i siguron klientëve shërbimet Toyota Euro Care për 3 vjet. Toyota Garancia Garancia Veturat tona janë ndërtuar me standarde të jashtëzakonshme, por për t’ia siguruar qetësinë e mendjes të klientit, ne ofrojmë garanci 3 vjeçare për tërë veturën në komponente mekanike (me përjashtim të konsumit dhe vjetrimit) dhe 12 vjet anti-korrozion (nuk vlen për automjetet komerciale).