Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Oferta speciale

Ne kemi në dispozicion promocione

 • RAV4 Hybrid Limited 4X4

  Eko subvencion nga Toyota
 • Më ekologjik
 • 10 vite garancion në baterinë hybride

 • Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

  Mbylle
prej 32.900 €
 • Yaris i ri

  Më shumë fuqi më motorin e ri 1,5 benzinë 111KF
 • Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

  Mbylle
prej 14.590 €

Asnje promocion nuk përputhet me kriterin tuaj

RAV4 Hybrid Limited 4X4
Eko subvencion nga Toyota
E vlefshme nga 2017-06-01 deri në 2017-08-25

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Yaris i ri
Më shumë fuqi më motorin e ri 1,5 benzinë 111KF
E vlefshme nga 2017-06-01 deri në 2017-08-25

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.