Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet
RAV4 Hybrid Limited 4X4
prej 32.900 €

Më ekologjik

10 vite garancion në baterinë hybride

E vlefshme nga 2017-06-01 deri në 2017-08-25

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Mbylle

RAV4 Hybrid Limited 4X4

Eko subvencion nga Toyota


Në ofertën e re përfitoni me shumë me anë të 10 viteve garancion ne baterinë hybride dhe EKO subvencion deri ne 4,590.00 €

Ndjeni fuqin e RAV4 me motor 2.5 VVT-I dhe 197 KF që do të ju siguroj:

Më shumë knaqësi
 • Toyota Hybrid HSD, kombinimin e motorit elektrik dhe motorit me benzinë
 • Ndërrues të shpejtesive automatik – e-CVT
 • Lidhje automatike në të katër rrotat (për modelin AWD)
uzitak
Më shumë siguri

Sistem aktiv të sigurisë Toyota Safety Sense® edhe ne modele standarde:
 • Sistemi automatik i frenimit në rast të rrezikut për aksident si dhe detektim i këmbësorëve(Pre Collision System with Pedestrian Detection)
 • Sistemi automatik i alarmimit në rast të ndërrimit të korsisë (Lane Departure Alert)
 • Sistemi automatik për kycjen e dritave të gjata në ato të shkurta (Auto High Beam)
 • Sistemi automatik i leximit të shenjave të komunikacionit (Road Sign Assist)
sigurnost
Më shumë paisje
 • Toyota Touch® - sistemi multimedial me prekje si paisje serike
 • Rrota të aluminit 18” (në pakon Elegant)
 • Bi-LED dritat me rregullim automatik të lartesisë (në pakon Elegnat)
 • Hapja dhe mbyllja elektrike e derës së pasme me telekomandë (në pakon Elegant)
oprema
Cmimet e Toyota perfshine: 3 vite garancion, 100.000 kilometra, 3 vite Euroasistence.

Cmimi I ofruar 32.900 € është për modelin RAV4 Hybrid 2.5 VVT-I Limited

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.