Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Programi TOYOTA 5+
20% zbritje
E vlefshme nga 2018-05-07 deri në 2019-06-30

Programi TOYOTA 5+

klientëve ju sjellë këto përfitime

• 20% zbritje në pjese origjinale dhe vaj motori në automjetet mbi 5 vite të vjetra
• Zbritja realizohët vetem në servis të autorizuar.

Toyotës suaj i nevoitet kontrolla e “Shendetit dhe Sigurisë” një herë në vit.

Ofertë Speciale

Në përputhshmëri me programin TOYOTA 5+, kemi përgatitur ofertë për veturat siç vijojnë :

YARIS AURIS COROLLA AVENSIS RAV4 LAND CRUISER
SERVISI VOGËL 50€/ 65€* 50€/70€* 50€/70€* 60€/75€* 60€/75€* 85€*
SERVISI MADH 95€/145€* 105€/150€* 105€/150€* 110€/165€* 120€/165€* 190€*

* Cmimet për automjete diesel
** Shembulli i mësipërm indikon cmimin e servisit për veturat me të vjetra se 5 vite duke përfshire edhe zbritjën dhe përfshinë punën dhe TVSH-në.
*** Servisi i vogël përfshinë: Vaj , filter vaji, punë dhe kontrollën detaje të veturës .
**** Servisi i madh përfshinë : Vaj, filter vaji, filter ajri, filter klime dhe filter nafte për automjetet diesel si dhe punë dhe kontrollën detaje të veturës.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.