Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet
Yaris i ri
prej 14.590 €
E vlefshme nga 2017-06-01 deri në 2017-08-25

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Mbylle

Yaris i ri

Më shumë fuqi më motorin e ri 1,5 benzinë 111KF

Yaris i ri, më shumë fuqi, më shumë stil, më argëtues në vozitje
Ndjeje energjinë e Yaris dhe ofertën më të mirë

Çmimi prej 14.590 Euro vlen për Yaris 1.5 VVt-iE me pakon Bi-Tone e cila perfshinë:

Më shumë fuqi
 • Motori i ri 1.5 me benzinë me 111 KF
 • Ndërrues me 6 shpejtësi
 • Shpenzim të karburantit 4.8 l/100 km (vozitje e kombinuar)
snaga
Më shumë stil
 • Dizajn kompakt me interierin më të gjerë në këtë klasë
 • Rrota (fellne) alumini 16''
 • Timoni dhe dorëza e ndërruesit të mbështjellura me lekurë
 • Shtylla "C" me ngjyrë te zezë
stil
Me shumë argëtues në vozitje
 • Ekran me touch screen, kolor 7"
 • Bluetooth® - sistemi për telefoni dhe muzikë
 • Kamera për vozitje prapa (parking)
 • Ekran multi-informativ kolor për vozitësin 4.2"
zabava
Çmimet në Toyota perfshijnë: 3 vite garancion , 100.000 kilometra, 3 vite Euroasistence në rrugë.

Yaris i ri në dispozicion me motor Hybrid dhe ndërrues automatik si dhe mbushje automatike te baterisë.

Paisjet në vetura dhe disponueshëria e tyre varen nga kushtet lokale (disa nga veturat e paraqitura mund të kenë paisje që nuk janë pjesë e pakove standarde; shiko cmimoren dhe specifikacionet e paisjeve për informata më të detajizuara). Të gjitha informatat e ketij lloji mund të merren nga dileri I autorizuar i Toyota. Cmimet e përmendura janë të karakterit informativë. Ne mbajmë të drejtën e ndërrimit të cmimeve dhe specifikacioneve pa paralajmërim. Cmimet e aksesorëve janë të rekomanduara, për cmimin final të automjetit me opcione ju lutem kontaktoni dilerin e autorizuar të Toyota. Keto kalkulime financiare janë te karakterit informativë dhe nuk janë të detyrueshme. Për llogaritje të detajizuar dhe për ofertë konkrete ju lutem kontaktoni dilerin e Toyota.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.