Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Zgjedh HYBRID
Bonus për veturat hybrid
E vlefshme nga 2018-03-23 deri në 2018-12-31

Zgjedh HYBRID

Per HYBRID deri ne 6000 Euro ECO/HYBRID SUBVENCION

Tani është koha që të zgjedhni ofertën më të mirë! Toyota C-HR dhe Rav4 me cmim promovuse i cili perfshinë bonusin deri ne 6000€ - teknologji hibride më të avansuar si dhe me shumë paisje shtesë

ZGJEDH teknologjinë e avansuar

- Forca e motorrit elektrik dhe motorit me benzinë
- Ndrruesi automatik e-CVT
- Bateri ri-mbushëse e pavarur (pa konektor për ri-mbushje)

ZGJEDH standardet më të larta të sigurisë

Sistemet e avancuara të sigurisë aktive (Toyota Safety Sense®):
- Frenim automatik në rast të një rreziku të aksidentit (Pre Collision System)
- Detektim i këmbësorëve (Pre Collision System with Pedestrain Detection)
- Alarm në raste të ndrrimit të korsisë (Lane Departure Alert)
- Ndrrim automatik nga dirtat e gjata në të shkurta (Auto High Beam)
- Njohje e shenjave te komunikacionit (Road Sign Assist)

ZGJEDH dizajn dhe paisje EKSLUZIVE

• Klimë automatike dy-zonale
• Toyota Touch® 2 ekran multimedia
• Bluetooth® sistem
• Kamera për asistencë të parkimit
• Rrota të aluminit
• Parking senzore

C-HR i RI për 25,990€

Pako C-ENTER
Tech pack në vlerë prej 1,400€ pa pagesë shtesë
*Tech Pack (Bi-LED dritat e pare, LED dritat e pasem, LED drita per mjegull, LED drita ne tregues te vozijes anesore, BSM -Blinde Spot Monitor, monitor per kendin i vdekur , RCTA monitor per kendin i vdekur gjate vozitjes mbrapa (R), ndriqimi gjate hyrejes ne veture me mbishkrim C-HR):

Kërko ofertën

/
Rav 4 i Ri për 28,900€

2.5 VVT-i HSD me 197 KF dhe ndrrues automatik
Pakoja Limited
Ulëse sportive, LED drita, mbajtëse ne kulm
Senzora për parking para dhe mrapa

Kërko ofertën

/
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.