Autotrade Sh.p.k
  • Magjistralja Prishtine-Ferizaj P/N
  • 10510 - Prishtina (Hajvali)
  • 21.133157, 42.603432
Kontakti dhe orari i punës
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.