Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Një ngasje si ëndërr

Toyota

Nga trajtimi i përgjegjshëm dhe përshpejtimi i fuqishëm, deri te ekonomia e madhe e karburantit dhe përvoja e ngasjes relaksuese, veturat tona hibride kanë gjithçka që do ta prisnit nga një veturë e zakonshme dhe edhe më shumë.

Kalon pavërejtshëm nga benzina në elektrike

Kur ngitni një Toyota Hybrid ju nuk duhet të bëni asgjë më ndryshe. Motori kalon pavërejtshëm nga energjia me burim të benzinës në atë elektrike. Ajo gjithashtu mund të përdor një kombinim të të dyjave për ngasje efiçente për nga karburanti apo për hir të performancës që ju nevojitet varësisht nga rrethanat. Nga autostrada në mesnatë e deri te komutimi në orët e pikut, veturat tona hibride gjithnjë do të kalojnë në burimin më të mirë të energjisë.

/
Shih se si funksionon ngasja Hybrid Synergy Shih se si funksionon ngasja Hybrid Synergy, rehati e pashoqe, kosto e ulët ngasjeje dhe ekonomi karburanti e përmirësuar.

A mund t’ju shtyjë një makinë që të bini sërish në dashuri me vozitjen?

“Kjo është një veturë dhe ju e përdorni atë në të njëjtën mënyrë siç e përdorni çdo veturë tjetër"

Nuk ka nevojë për të karikuar baterinë

Ju madje nuk ka nevojë ta karikoni baterinë - kjo bëhet automatikisht. Përveç garancisë 5 vjeçare, të gjitha veturat tona hibride vijnë me garanci baterie 8 vjeçare/100,000 milje.

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridi su standardno pokriveni 3-godišnjom garancijom na vozilo i 5-godišnjom garancijom na hibridne komponente. Kada prođe prvih 5 godina, možete da se pretplatite na Produženu brigu za hibridnu bateriju. Ona se može obnavljati svake godine sve do 10 godina od registracije automobila.

E vogël, me stil, urbane apo aventureske? Provoni një nga gjashtë veturat tona hibride sot

Pročitajte više o Toyoti

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.