Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Kosto më të ulëta të karburantit

ZA GORIVO

Jo vetëm që efiçenca e karburantit tek hibridet tona është e pashoqe, por kjo do të thotë se ato gjithashtu kualifikohen për lirim nga taksa rrugore.

Pa taksa rrugore për veturat tona hibride që janë efiçente për nga energjia & kursejnë 40%

Jo vetëm që efiçenca e karburantit tek hibridet tona është e pashoqe, por kjo do të thotë se ato gjithashtu kualifikohen për lirim nga taksa rrugore. Kjo është një nga shumë arsyet pse klientët tanë zgjedhin një veturë hibride në radhë të parë. Dhe nuk ka nevojë që të na zini besë, Honest John sapo ia ka ndarë Yaris Hybrid dhe Auris Hybrid vendin e parë dhe të dytë në top 10-shen e tyre për veturat më ekonomike me benzinë.

Lexo top 10-shen e Honest John për veturat më ekonomike me benzinë.

Kurseni deri në 40%

Rrugët, trafiku dhe stilet e ndryshme të ngasjes, që të gjitha ndikojnë në shumën që do ta kurseni, por nga përvoja jonë kjo mund të shkojë në 30-40% (Richard Seymour, ekspert për vetura hibride). Në zonat urbane, kjo është veçanërisht e vërtetë pasi sistemi Stop & Start i Toyota kursen energji duke fikur motorin kurdoherë që vetura ndalon.

/
Pa taksa rrugore për veturat tona hibride që janë efiçente për nga energjia & kursejnë 40%

Nuk ka nevojë që vetura të kyçet në prizë, ajo e karikon vetveten

Lajm i madh për ngasësit e kompanive

Nëse jeni përdorues në një flotë apo biznes, do të jeni të kënaqur ta dini se veturat tona hibride janë prijëse klase për nga nivelet e BIK (tatimi për vetura kompanie) dhe vlera të forta të mbetura.

“Shpenzimet e mia të karburantit janë pothuajse gjysma e asaj që ishin" Fahmida Chowhury, pronar i Yaris Hybrid

/
BIK e ulët: Rangim prijës në klasë për nga BIK 10%
/
Vegla për koston e ngasjes: përdorni kalkulatorin për të parë se sa mund të kurseni

“Kam gjetur se Toyota hibridet kanë emisionet më të ulëta dhe ekonominë më të mirë të karburantit ...". William Cowell, pronar i Auris Hybrid

E vogël, me stil, urbane apo aventureske? Provoni një nga gjashtë veturat tona hibride sot

Pročitajte više o Toyoti

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.