Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Automobilizëm pa brenga

Toyota

Hibridet janë automjetet tona më të besueshme. 90% e të gjitha hibrideve që kemi shitur ndonjëherë janë ende në rrugë sot.

Servisi si standard

Me më pak pjesë, servisimi është punë e lehtë. Secila përfaqësi shitjeje Toyota do ta kryejë për një çmim të ngjashëm me atë të veturës së zakonshme. Kontrolli vjetor i shëndetit të hibridit është mënyra ideale për të siguruar që sistemi juaj hibrid do të ruajë performancën optimale Plus, kjo është përfshirë në një servis Toyota!

/
Një kontroll vjetor shëndetësor i veturës hibride është mënyra ideale për të siguruar që sistemi juaj hibrid do të ruajë performancën optimale
Pa brenga

Për qetësi të shtuar mendore, përveç garancisë 5 vjeçare falas, çdo servis për Toyota Hybrid përfshin një kontroll Hybrid Health Check falas. Me secilin kontroll të shëndetit të hibridit tuaj do të merrni një zgjatje prej 1 viti apo 10,000 milje për mbulesën e baterisë së hibridit tuaj, që mund të ripërtëritet për deri në 10 vjet nga regjistrimi.

E dëshmuar në shteg garash

Vitet tona të besueshmërisë në rrugë tashmë janë dëshmuar në garën më të vështirë të qëndrueshmërisë në botë, Le Mans 24 hours. TS030 Hybrid racer ynë i hatashëm shënoi vendin e dytë në garën e vitit të kaluar, së bashku me pozicione të shumta në podium dhe një fitore në garë në raundin e fundit të FIA World Endurance Championship. Në vitin 2014, Toyota Hybrid Racing Team shkon kundër Porsche dhe Audi në luftë për World Sports Car Championship.

E ndërtuar në Evropë

A e dini që ne ndërtojmë veturat Toyota në Evropë për tashmë më shumë se 20 vjet? Hybrid Auris ishte i pari Toyota Hybrid që do të prodhohej në Evropë duke përdorur fabrikën tonë në Derbyshire dhe uzinën në North Wales për furnizimin e motorëve. Të dy kanë cilësi dhe kredenciale mjedisore mahnitëse dhe vazhdojnë të bëjnë një kontribut të rëndësishëm për ekonominë.

/
Toyota hibridet janë ndërtuar me cilësi mahnitëse
E vogël, me stil, urbane apo aventureske? Provoni një nga gjashtë veturat tona hibride sot

Pročitajte više o Toyoti

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.