MOVE

Është instinkti njerëzor, pjesë e ADN-së sonë.

Bota është plot mundësi të pafund...
Edhe nëse nuk keni rrugë, këmbë ose nuk shihni.

Lëvizshmëri
për të gjithë

Prezantojmë vizionin e Toyota-së për të ardhmen

Solucionet
e lëvizshmërisë

/
i-ROAD Është sikur të skijosh nëpër rrugët e qytetit.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK Ku veturat nuk mund të shkojnë, ajo mundet.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i Vetura e din se kush është prapa timonit.
/
ROBOT PËR MBËSHTETJEN E NJERIUT Dora jote e ndihmës.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE E ardhmja e tranzitit në masë është personale.

ATLETËT TANË

Këta atletë na përkujtojnë se me pasion dhe
këmbëngulësi, asgjë në të vërtetë nuk është e pamundshme.

/
TATYANA MCFADDEN GARUES NË KARRIGE ME RROTA

Tatyana është 17-herë medaliste Paralimpike – dhe është vetëm 28 vjeç. E lindur me ‘spina bifida’ dhe e nisi jetën në një jetimore ruse, Tatyana po sfidon gjithçka që është e mundur në gara një-nga-një.
/
RAMI ANIS NOTUES

Si notues për Ekipin Olimpik të Refugjatëve, Rami Anis po trajnohet për ta arritur qëllimin e tij olimpik në vitin 2020. Edhe kur lufta e shkatërroi qytetin e tij të Alepos në Siri, Rami ende vazhdoi udhëtimin e tij olimpik, duke treguar elasticitetin e tij ndaj botës.
/
TYRONE PILLAY HEDHJE GJYLEJE

Nga Durban, Afrika e Jugut, Tyrone është specialist teknik në Toyota i cili luan në dyshe si paralimpik në hedhjen e gjyles.

START
YOUR IMPOSSIBLE

Lexoni më shumë

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.