MOBILITY
SOLUTIONS

"LËVIZSHMËRI PËR TË GJITHË "

"Për mbi 85 vjet, inovacionet e Toyota vazhdojnë t’ia lehtësojnë jetën njerëzve. Por për aq sa kemi arritur, ka akoma aq shumë që mund të bëjmë. Me sytë kah e ardhmja, ne po e vendosim shënjestrën drejt një misioni edhe më të madh: e ndihmojmë të gjithë njerëzimin që ta arrijë lirinë për të lëvizur. "

/
/
Ndërgjegjësimi në shpatullat tuaja. Një teknologji që i ndihmon njerëzit ta navigojnë mjedisin e tyre dhe të bëjnë më shumë me liri, pavarësi dhe besim më të madh.
/
Është sikur të skijosh nëpër rrugët e qytetit. i-ROAD ultra-kompakt dhe eko-miqësor ka agjilitet me sigurinë dhe me komoditetin e veturës.
/
.
/

Liria për të shkuar përtej barrierave tuaja.
Ky asistent personal i shkathët i lëvizshmërisë mund të trajtojë terrenin e ashpër dhe i ngrehë përdoruesin në nivelin e syve për bisedat e tyre të përditshme.

Barazoje fushëlojën.
Qoftë në zyrë apo në fushë, Exo-Wheel i shkathët i ndihmon njerëzit të lëvizin nëpër jetë.

/

/
/
Vetura që e di se kush është prapa timonit. Partner i vërtetë për rrugën përpara, TOYOTA CONCEPT- 愛 e përdorë inteligjencën artificiale për ta rritur, mbrojtur dhe frymëzuar shoferin e saj.

E ardhmja e tranzitit në masë është personale.
TOYOTA CONCEPT- 愛 i RIDE është zgjidhja jonë për bashkëndarjen e udhëtimit për qytetin e nesërm që do ta transformojë transportin masiv në një përvojë të këndshme dhe të arritshme për karrige me rrota.

/
/

Ku veturat nuk mund të shkojnë, ajo mundet.
I dizajnuar për trotuare, koncepti ultrakompakte TOYOTA CONCEPT- 愛 i WALK në mënyrë të pavarur i vozitë përdoruesit përmes xhiros së fundit udhëtimit.

/
Xhiro kënaqësie - me ose pa fëmijë. I zë tre, i-TRIL mund të futet në vende të ngushta dhe të vozitet në mënyrë autonome nëpër qytet (dhe prapa).
/

ROBOT PËR MBËSHTETJEN E NJERIUT

/
/
Dora që ju ndihmon. Një robot miqësor që është i projektuar për ta bërë jetesën e pavarur duke ndihmuar me detyrat e përditshme dhe lidhjen e përdoruesve me familjen dhe miqtë e tyre.

ROBOT PËR NDIHMË NË REHABILITIM FIZIK

/
Rikthe hapin tuaj të natyrshëm. Roboti për Ndihmë në Rehabilitim Fizik është një pajisje që u ndihmon atyre që kanë probleme në ecje që ta rikthejnë aftësinë e ecjes së natyrshme.
/

Shfaqen prototipa të Toyota. Nuk është në dispozicion për shitje.

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.