Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Auris Touring Sports LUNA

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.33L Dual VVT-i 133P (100 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
18,690 €
1.4D-4D 14DF (90 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
21,400 €
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
19,350 €
1.2L Turbo 12PT (115 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
19,990 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
22,410 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.