Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Auris Touring Sports SPORT

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual 20,290 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual 23,300 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.