Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Auris Touring Sports STYLE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH Konfiguro
1.33L Dual VVT-i 133P (100 HP) 6 Speed Manual 19,190 €
1.4D-4D 14DF (90 HP) 6 Speed Manual 21,900 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.