Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Auris LUNA

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH
1.33L Dual VVT-i 133P (100 HP) 6 Speed Manual
17,940 €
Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual
18,600 €
Konfiguro
1.4D-4D 14DF (90 HP) 6 Speed Manual
20,660 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual
20,660 €
Konfiguro
1.2L Turbo 12PT (115 HP) 6 Speed Manual
19,290 €
Konfiguro
Pajisja:
Chrome insert on lower front grille
LED rear light guide
Chrome window frame
3-spoke leather steering wheel
Soft-touch texture on upper dashboard
Rear-view camera display
Automatic air conditioning
Rear power windows
4.2" screen for information display
7" multimedia display
6 speakers
Bluetooth® hands-free system
Daytime running lights (LED type)
Rear-view camera
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.