Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Auris SOL hibrid

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH Konfiguro
1.8L (HV special) 18PH (136 HP) Continuously Variable Transmission 25,370 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.