Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Auris STYLE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.33L Dual VVT-i 133P (100 HP) 6 Speed Manual Hatchback 5 Doors 4X2
18,490 €
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual Hatchback 5 Doors 4X2
19,190 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Hatchback 5 Doors 4X2
21,490 €
1.2L Turbo 12PT (115 HP) Continuously Variable Transmission Hatchback 5 Doors 4X2
21,260 €
Pajisja:
16" alloy wheels (5-double-spoke)
Chrome insert on lower front grille
LED rear light guide
Chrome window frame
Daytime running lights (LED type)
Cruise Control
Rear-view camera
7" multimedia display
6 speakers
Bluetooth® hands-free system
3-spoke leather steering wheel
Soft-touch texture on upper dashboard
Rear-view camera display
Automatic air conditioning
Rear power windows
4.2" screen for information display
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.