Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Avensis Executive

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors
33,700 €
Konfiguro
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors
35,230 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.