Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Avensis Luna

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
27,260 €
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
28,400 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
28,590 €
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
29,580 €
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
29,400 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
29,400 €
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
30,390 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.