Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Avensis Style

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors
29,650 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors
29,800 €
Konfiguro
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors
30,490 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors
30,670 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors
30,590 €
Konfiguro
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors
31,320 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.