Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Avensis Terra

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
24,990 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Sedan 4 Doors 4X2
25,990 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual Wagon 5 Doors 4X2
26,870 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.