1. New Cars
  2. Build

AygoX-PLAY

Hatchback 3 Dyer
Tërhiq për të rrotulluar
Frame 3Frame 3
E bardhë Flash (068)
Nuk ka ekstra në dispozicion

Aygo, Hatchback 3 Dyer X-PLAY

1.0 (69 HP)
5 shpejtësi, manual (4X2)
E bardhë Flash (068)
Pëlhurë gri e errët me mbështjellëse lëkure (FC20)
Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2/a4841bb8-f2e6-4849-ad38-e1c21fb61130&c=95fc8f22-feaf-498e-9f09-cffeb14f0e76