1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 3 Dyer

E bardhë Flash (068)

Nga

11900.0

Motor

1.0 (69 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  3
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1420 mm
 • Gjerësia (mm)
  1615 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2340 mm
 • Gjatësia (mm)
  3465 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1430 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  113 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio
 • 2 altoparlantë
 • 4 altoparlantë
 • Konektori Aux-in
 • Konektori USB
 • Sistem Bluetooth® pa prekje
Pamja e jashtme
 • Sistemi para-ndeshje
 • Alarmimi për largimin nga shiriti
 • Drita të përparme me projektor halogjen
 • Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • Llambë frenimi e vendosur lart (poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Treguesi i kthesës i integruar në parakolpin e përparmë
 • Imobilizuesi
 • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri
 • Ndërprerës ndiz/ndal për jastëkun e ajrit të pasagjerit përpara
 • Para-tendosës dhe kufizues force
 • Kapëset e ulëses ISOFIX
 • Përkujtimi për rripin e sigurisë përpara
 • Përkujtimi për rripat e sigurisë prapa
 • Jastëkë koke të pasëm (2)
Pamja e jashtme
 • Drita pozicioni të përparme LED
 • Parakolp i përparmë me ngjyrë të shasisë
 • Parakolp i zi i pasmë
 • Pasqyra të dyerve të zeza
 • Doreza të dyerve të zeza
 • Antenë e gjatë
Interieri
 • Rrethojë e kromuar mbi treguesin analog të shpejtësisë
 • Timon drejtues uretan 3-cepa
Pamja e jashtme
 • Disqe çeliku 14” me mbulesë rrotash (9-cepa)
 • Seti për riparimin e gomave
Pamja e jashtme
 • Përkujtimi i ndërprerjes së dritave të gjata
 • Çlirimi i derës së bagazhit me pullë të shtypjes
 • Mbyllja e dyerve në largësi
 • Pasqyra manuale të dyerve të rregullueshme
Interieri
 • Kondicioner manual
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Llamba e hapësirës së përparme
 • Ekrani i informatave i zi në të portokalli
 • Timon drejtues me rregullim manual
 • Tregues Shpejtësie analog
 • Takometër analog
 • Filtri për ajër të pastër
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Ulëse të rreshtit të dytë të pasëm që palosen në bllok
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë ballore e energjisë 12V
 • Mbyllja e dyerve elektrike
 • Ndërprerësit e zërimit në timon
 • Butonat për telefon në timon
 • Ndërprerësi për Alarmin e Largimit nga Shiriti në timon
Pamja e jashtme
 • Spoiler i pasëm
Interieri
 • Kuti në Konzolën qendrore
 • Mbajtëse të përparme të gotave
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert e pasme
 • Mbajtëse të pasme të gotave
 • Shirit mbajtës letrash në ballikun e diellit të vozitësit
 • Kutia e konzolës së pasme
 • Mbulesë kulmi mushama
 • Kuti depozitimi nën sipërfaqe të bagazhit

 • Numri i dyerve 3
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2340 mm
 • Gjatësia (mm) 3465 mm
 • Gjerësia (mm) 1615 mm
 • Lartësia (mm) 1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1430 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1420 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Disqe çeliku 14” me mbulesë rrotash (9-cepa)
Seti për riparimin e gomave

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=40105793-b5cd-44d8-a4d8-587b85820133&carColourId=95fc8f22-feaf-498e-9f09-cffeb14f0e76

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Sistemi para-ndeshje
Sistemi i Para-Ndeshjes në pakon Toyota Safety Sense përdor kamerën dhe laserin për të zbuluar automjete të tjera në rrugë. Kur vërehet mundësia e ndeshjes, shoferi paralajmërohet me shenja pamore dhe zanore, si dhe aktivizohet ndihma e frenave. Nëse vozitësi nuk arrin të frenojë në kohë, frenat angazhohen automatikisht për të parandaluar ose zbutur ndeshjen. <br />Emri teknik: Sistemi i sigurisë para-ndeshje
Alarmimi për largimin nga shiriti
Me përdorimin e kamerës për zbulimin e shenjave të shiritave në rrugë, Alarmi i Largimit nga Shiriti në pakon Toyota Safety Sense alarmon vozitësin me shenja zanore e pamore nëse automjeti fillon të devijojë nga shiriti pa aplikuar treguesin e kthesës - vozitësi pastaj mund të ndërmarrë veprime korrigjuese.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=40105793-b5cd-44d8-a4d8-587b85820133&carColourId=95fc8f22-feaf-498e-9f09-cffeb14f0e76

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Argëtohuni me sistemin x-touch

Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.