1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X-PLAY
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 3 Dyer

E bardhë Flash (068)

Nga

12950.0

Motor

1.0 (69 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  3
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1420 mm
 • Gjerësia (mm)
  1615 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2340 mm
 • Gjatësia (mm)
  3465 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1430 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  113 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Tepihë dyshemeje të vozitësit dhe pasagjerit përpara
Interieri
 • x-touch
 • Ekran multimedial 7"
 • Integrim i telefonave të mençur mundësuar nga Pioneer
 • Transmetimi Digjital Audio (DAB)
 • 4 altoparlantë
 • Konektori Aux-in
 • Konektori USB
 • Sistem Bluetooth® pa prekje
Pamja e jashtme
 • Kamera me pamje të pasme
 • Sistemi para-ndeshje
 • Alarmimi për largimin nga shiriti
 • Drita të përparme me projektor halogjen
 • Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • Llambë frenimi e vendosur lart (poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Treguesi i kthesës i integruar në parakolpin e përparmë
 • Imobilizuesi
 • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri
 • Ndërprerës ndiz/ndal për jastëkun e ajrit të pasagjerit përpara
 • Para-tendosës dhe kufizues force
 • Kapëset e ulëses ISOFIX
 • Përkujtimi për rripin e sigurisë përpara
 • Përkujtimi për rripat e sigurisë prapa
 • Jastëkë koke të pasëm (2)
Pamja e jashtme
 • Drita pozicioni të përparme LED
 • Parakolp i përparmë me ngjyrë të shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë të shasisë
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Doreza dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Antenë e shkurtër
Interieri
 • Rrethojë e kromuar mbi treguesin analog të shpejtësisë
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Shtresë e zezë Piano mbi timon
 • Shufra e ndërruesit të shpejtësive lëkurë
 • Rrethim i shufrës së ndërruesit të shpejtësive i kromuar
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
 • Kufizim i zi i përforcuar në tepihët e dyshemesë
Pamja e jashtme
 • Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
 • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (8-cepa)
 • Kapakë të zinj të vegjël në pjesën qendrore
 • Seti për riparimin e gomave
Pamja e jashtme
 • Përkujtimi i ndërprerjes së dritave të gjata
 • Çlirimi i derës së bagazhit me pullë të shtypjes
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
 • Mbyllja e dyerve në largësi
 • Pasqyra elektrike të dyerve të rregullueshme
Interieri
 • Kondicioner manual
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Llamba e hapësirës së përparme
 • Ekrani i informatave i zi në të portokalli
 • Ekrani i kamerës së pasme
 • Ekrani i kamerës së pasme në ekranin e audios
 • Timon drejtues me rregullim manual
 • Vija statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Tregues Shpejtësie analog
 • Takometër analog
 • Filtri për ajër të pastër
 • Ulëse vozitësi me rregullim manual
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Ulëse të pasme me palosje të ndarë 50:50 në rreshtin e dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë ballore e energjisë 12V
 • Mbyllja e dyerve elektrike
 • Ndërprerësit e zërimit në timon
 • Butonat për telefon në timon
 • Ndërprerësi për Alarmin e Largimit nga Shiriti në timon
Pamja e jashtme
 • Spoiler i pasëm
Interieri
 • Kuti në Konzolën qendrore
 • Mbajtëse të përparme të gotave
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert e pasme
 • Mbajtëse të pasme të gotave
 • Shirit mbajtës letrash në ballikun e diellit të vozitësit
 • Kutia e konzolës së pasme
 • Mbulesë kulmi mushama
 • Kuti depozitimi nën sipërfaqe të bagazhit

 • Numri i dyerve 3
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2340
 • Gjatësia (mm) 3465
 • Gjerësia (mm) 1615
 • Lartësia (mm) 1460
 • Shtrirja e përparme (mm) 1430
 • Shtrirja e pasme (mm) 1420

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
Seti për riparimin e gomave

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=a4841bb8-f2e6-4849-ad38-e1c21fb61130&carColourId=95fc8f22-feaf-498e-9f09-cffeb14f0e76

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=a4841bb8-f2e6-4849-ad38-e1c21fb61130&carColourId=95fc8f22-feaf-498e-9f09-cffeb14f0e76

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Argëtohuni me sistemin x-touch

Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.