1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X-CITE
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Dyer

Aygo - X-CITE - Hatchback 5 Dyer
Pure Orange (4Y2)

Nga

14200.0

Motor

1.0 (69 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Aygo - X-CITE - Hatchback 5 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1420 mm
 • Gjerësia (mm)
  1615 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2340 mm
 • Gjatësia (mm)
  3465 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1430 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  114 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Tepihë dyshemeje të vozitësit dhe pasagjerit përpara
Interieri
 • x-touch
 • Ekran multimedial 7"
 • Integrim i telefonave të mençur mundësuar nga Pioneer
 • Transmetimi Digjital Audio (DAB)
 • 4 altoparlantë
 • Konektori Aux-in
 • Konektori USB
 • Sistem Bluetooth® pa prekje
Pamja e jashtme
 • Kamera me pamje të pasme
 • Sistemi para-ndeshje
 • Alarmimi për largimin nga shiriti
 • Drita të përparme me projektor halogjen
 • Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • Llambë frenimi e vendosur lart (poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat të përparme të mjegullës (poça)
 • Treguesi i kthesës i integruar në parakolpin e përparmë
 • Imobilizuesi
 • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri
 • Ndërprerës ndiz/ndal për jastëkun e ajrit të pasagjerit përpara
 • Para-tendosës dhe kufizues force
 • Kapëset e ulëses ISOFIX
 • Përkujtimi për rripin e sigurisë përpara
 • Përkujtimi për rripat e sigurisë prapa
 • Jastëkë koke të pasëm (2)
Pamja e jashtme
 • Shtresë e zezë Piano mbi targë
 • Drita pozicioni të përparme LED
 • Parakolp i përparmë me ngjyrë të shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë të shasisë
 • Doreza dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Xham privatësie në dritaren e pasme
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Kulm i zi i përforcuar
 • Antenë e shkurtër
 • Bold Black door mirrors
Interieri
 • Rrethojë e kromuar mbi treguesin analog të shpejtësisë
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Shtresë e zezë Piano mbi timon
 • Shufra e ndërruesit të shpejtësive lëkurë
 • Rrethim i shufrës së ndërruesit të shpejtësive i kromuar
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
 • Pure Orange border on floor mats
Pamja e jashtme
 • Disqe aliazhi 15 inça të zeza të lëmuar (10-cepa)
 • Kapakë të zinj të mëdhenj në pjesën qendrore
 • Rrathë të zi të mëdhenj mbi kapakun e qendrës
 • Seti për riparimin e gomave
Pamja e jashtme
 • Përkujtimi i ndërprerjes së dritave të gjata
 • Sensori i errësimit
 • Çlirimi i derës së bagazhit me pullë të shtypjes
 • Mbyllja e dyerve në largësi
Interieri
 • Kondicioner manual
 • Kondicioner automatik
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Llamba e hapësirës së përparme
 • Ekrani i informatave i zi në të portokalli
 • Ekrani i kamerës së pasme
 • Ekrani i kamerës së pasme në ekranin e audios
 • Timon drejtues me rregullim manual
 • Vija statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Tregues Shpejtësie analog
 • Takometër analog
 • Filtri për ajër të pastër
 • Ulëse vozitësi me rregullim manual
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Ulëse të pasme me palosje të ndarë 50:50 në rreshtin e dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë ballore e energjisë 12V
 • Mbyllja e dyerve elektrike
 • Bllokimi i dyerve për siguri të fëmijëve
 • Ndërprerësit e zërimit në timon
 • Butonat për telefon në timon
 • Ndërprerësi për Alarmin e Largimit nga Shiriti në timon
Pamja e jashtme
 • Spoiler i pasëm
Interieri
 • Kuti në Konzolën qendrore
 • Mbajtëse të përparme të gotave
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert e pasme
 • Mbajtëse të pasme të gotave
 • Shirit mbajtës letrash në ballikun e diellit të vozitësit
 • Kutia e konzolës së pasme
 • Mbulesë kulmi mushama
 • Kuti depozitimi nën sipërfaqe të bagazhit

 • 2340
 • 3465
 • 1430
 • 1615
 • 1420
 • 1615
 • 1460
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2340 mm
 • Gjatësia (mm) 3465 mm
 • Gjerësia (mm) 1615 mm
 • Lartësia (mm) 1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1430 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1420 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=b9608ada-ea23-4298-ae31-de3e7ac158ce&carColourId=7dccdcb6-20d8-4394-92f8-efd28ecaa06f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=b9608ada-ea23-4298-ae31-de3e7ac158ce&carColourId=7dccdcb6-20d8-4394-92f8-efd28ecaa06f

Read timed out

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Argëtohuni me sistemin x-touch

Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.