1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X-CLUSIV
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Dyer

Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer
Kaltër Rich (8Y5)

Nga

16200.0

Motor

1.0 (69 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1460 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1420 mm
 • Gjerësia (mm)
  1615 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2340 mm
 • Gjatësia (mm)
  3465 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1430 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  114 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Tepihë dyshemeje të vozitësit dhe pasagjerit përpara
Interieri
 • x-touch
 • Ekran multimedial 7"
 • Integrim i telefonave të mençur mundësuar nga Pioneer
 • Transmetimi Digjital Audio (DAB)
 • 4 altoparlantë
 • Konektori Aux-in
 • Konektori USB
 • Sistem Bluetooth® pa prekje
Pamja e jashtme
 • Kamera me pamje të pasme
 • Sistemi para-ndeshje
 • Alarmimi për largimin nga shiriti
 • Drita të përparme me projektor halogjen
 • Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • Llambë frenimi e vendosur lart (poç)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat të përparme të mjegullës (poça)
 • Treguesi i kthesës i integruar në parakolpin e përparmë
 • Imobilizuesi
 • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri
 • Ndërprerës ndiz/ndal për jastëkun e ajrit të pasagjerit përpara
 • Para-tendosës dhe kufizues force
 • Kapëset e ulëses ISOFIX
 • Përkujtimi për rripin e sigurisë përpara
 • Përkujtimi për rripat e sigurisë prapa
 • Jastëkë koke të pasëm (2)
Pamja e jashtme
 • Shtresë e zezë Piano mbi targë
 • Drita pozicioni të përparme LED
 • Parakolp i përparmë me ngjyrë të shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë të shasisë
 • Doreza dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Xham privatësie në dritaren e pasme
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Kulm i zi i përforcuar
 • Kulmi Silver Sparkle
 • Antenë e shkurtër
Interieri
 • Rrethojë e kromuar mbi treguesin analog të shpejtësisë
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Shtresë e zezë Piano mbi timon
 • Shufra e ndërruesit të shpejtësive lëkurë
 • Rrethim i shufrës së ndërruesit të shpejtësive i kromuar
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
 • Kufizim i zi i përforcuar në tepihët e dyshemesë
Pamja e jashtme
 • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
 • Kapakë të zinj të mëdhenj në pjesën qendrore
 • Rrathë të zi të mëdhenj mbi kapakun e qendrës
 • Seti për riparimin e gomave
Pamja e jashtme
 • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes
 • Përkujtimi i ndërprerjes së dritave të gjata
 • Sensori i errësimit
 • Çlirimi i derës së bagazhit me pullë të shtypjes
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
 • Mbyllja e dyerve në largësi
 • Pasqyra elektrike të dyerve të rregullueshme
Interieri
 • Kondicioner automatik
 • Ndezja me buton
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Llamba e hapësirës së përparme
 • Ekrani i informatave i zi në të portokalli
 • Ekrani i kamerës së pasme
 • Ekrani i kamerës së pasme në ekranin e audios
 • Timon drejtues me rregullim manual
 • Vija statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Tregues Shpejtësie analog
 • Takometër analog
 • Filtri për ajër të pastër
 • Ulëse vozitësi me rregullim manual
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Ulëse të pasme me palosje të ndarë 50:50 në rreshtin e dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Llambë e bagazhit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë ballore e energjisë 12V
 • Mbyllja e dyerve elektrike
 • Bllokimi i dyerve për siguri të fëmijëve
 • Ndërprerësit e zërimit në timon
 • Butonat për telefon në timon
 • Ndërprerësi për Alarmin e Largimit nga Shiriti në timon
Pamja e jashtme
 • Spoiler i pasëm
Interieri
 • Kuti në Konzolën qendrore
 • Mbajtëse të përparme të gotave
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert e pasme
 • Mbajtëse të pasme të gotave
 • Shirit mbajtës letrash në ballikun e diellit të vozitësit
 • Kutia e konzolës së pasme
 • Mbulesë kulmi mushama
 • Kuti depozitimi nën sipërfaqe të bagazhit

 • 2340
 • 3465
 • 1430
 • 1615
 • 1420
 • 1615
 • 1460
 • Numri i dyerve 5
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2340 mm
 • Gjatësia (mm) 3465 mm
 • Gjerësia (mm) 1615 mm
 • Lartësia (mm) 1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1430 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1420 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
Kapakë të zinj të mëdhenj në pjesën qendrore
Rrathë të zi të mëdhenj mbi kapakun e qendrës
Seti për riparimin e gomave

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=2e75ee4e-b756-4173-b3b2-797b52a418a4&carColourId=57e02211-08ad-49ac-a70c-49c670c770f2

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=813b0db9-bca0-4893-9167-cc0c4f69cfc2&carId=2e75ee4e-b756-4173-b3b2-797b52a418a4&carColourId=57e02211-08ad-49ac-a70c-49c670c770f2

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Argëtohuni me sistemin x-touch

Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.