Veçoritë dhe specifikimet

 • Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 5 Dyer
  • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Zjarr (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Zezë Bold (211) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cyan Splash (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
12,900 €
Numri i ulëseve
4 ulëseve
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 5 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Aygo X-PLAY dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish intuitive për media, AYGO përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 198 litra hapësirë për bagazh, Aygo ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2340
 • 3465
 • 1430
 • 1615
 • 1420
 • 1615
 • 1460
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2340 mm
 • Gjatësia (mm)

  3465 mm
 • Gjerësia (mm)

  1615 mm
 • Lartësia (mm)

  1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1430 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1420 mm
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 5 Dyer
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 5 Dyer
 • Numri i ulëseve

  4 ulëseve
Boot capacity
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.