Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
 • Ndezja me buton
 • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes
 • Alarmimi për largimin nga shiriti
Toyota Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer
  • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Kaltër Rich (8Y5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
16,200 €
Kombinuar (l/100km)
5 l/100 km
Numri i ulëseve
4 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Aygo X-CLUSIV Hatchback 5 Dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Mbrojtja
Toyota Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Aygo X-CLUSIV dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish intuitive për media, AYGO përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Me futjen e ekranit me prekje x-touch për media me 7 inça, sistemit të navigacionit x-nav, Bluetooth dhe kamerën e pasme - AYGO ka çfarë ju duhet, mu në majë të gishtave.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 198 litra hapësirë për bagazh, Aygo ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2340
 • 3465
 • 1430
 • 1615
 • 1420
 • 1615
 • 1460
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2340 mm
 • Gjatësia (mm)

  3465 mm
 • Gjerësia (mm)

  1615 mm
 • Lartësia (mm)

  1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1430 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1420 mm
Toyota Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer
Toyota Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer
 • Numri i ulëseve

  4 ulëseve
Boot capacity