Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Aygo x-cite

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.0 L (68 KF) Manual 5 shpejtësi Hatchback 5 Dyer
12,850 €
Konfiguro
Pajisja:
Rrota aliazhi të zi 15" (5-të dyfishtë-brinjësh)
Kapak të vogël qendore portokalli të ndezur
Pasqyrat e dyerve të zezë të theksuar
Shpërndarës piano të zezë
timon lëkure 3-brinjësh
x-touch
Sistem pa duar Bluetooth®
Pamje të kamerës me pamje nga pas
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.