Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Aygo X-CLUSIV

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.0 (69 HP) 5 shpejtësi, manual Hatchback 5 Dyer 4X2
16,200 €
Konfiguro
1.0 (69 HP) 5 Speed MultiMode Hatchback 5 Dyer 4X2
17,050 €
Konfiguro
Pajisja:
Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
Drita pozicioni të përparme LED
Doreza dyersh me ngjyrë të shasisë
Kulm i zi i përforcuar
Kulmi Silver Sparkle
Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes

Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes

Në vend të çelësit konvencional, Sistemi Smart Entry & Start përmban transmetues që ju mundëson të zhbllokoni dyert me tërheqje të dorezës, si dhe t’i mbyllni ato përsëri me një pullë. Për të ndezur ose ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. E tëra që duhet të bëni është të mbani çelësin Smart Entry në xhep ose çantë.

Mbylle
Pasqyrat e dyerve me ngrohje
Pasqyra elektrike të dyerve të rregullueshme
Kamera me pamje të pasme

Kamera me pamje të pasme

Ecni prapa me siguri me anë të kamerës së pasme. Pamja e qartë me ngjyra e paraqitur në ekran* ndihmon të dalloni rreziqet e fshehura dhe të parkoni me lehtësi. *Vetëm tek Pro-Touch. Nëse nuk është i vendosur, imazhi shfaqet në retrovizor.

Mbylle
Sistemi para-ndeshje

Sistemi para-ndeshje

Sistemi i Para-Ndeshjes në pakon Toyota Safety Sense përdor kamerën dhe laserin për të zbuluar automjete të tjera në rrugë. Kur vërehet mundësia e ndeshjes, shoferi paralajmërohet me shenja pamore dhe zanore, si dhe aktivizohet ndihma e frenave. Nëse vozitësi nuk arrin të frenojë në kohë, frenat angazhohen automatikisht për të parandaluar ose zbutur ndeshjen.
Emri teknik: Sistemi i sigurisë para-ndeshje

Mbylle
Alarmimi për largimin nga shiriti

Alarmimi për largimin nga shiriti

Me përdorimin e kamerës për zbulimin e shenjave të shiritave në rrugë, Alarmi i Largimit nga Shiriti në pakon Toyota Safety Sense alarmon vozitësin me shenja zanore e pamore nëse automjeti fillon të devijojë nga shiriti pa aplikuar treguesin e kthesës - vozitësi pastaj mund të ndërmarrë veprime korrigjuese.

Mbylle
Drita të përparme me projektor halogjen
Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Ky funksion është sistem kontrolli që pengon përshpejtimin përtej një shpejtësie të automjetit (kufizimi i shpejtësisë) i paracaktuar nga shoferi. Duke vepruar si udhëzues, ky kontrollon shtytjen e motorit, ashtu që shpejtësia e automjetit të mos e tejkalojë kufizimin e paracaktuar të shpejtësisë, ndërsa vozitësi shtyp pedalin e përshpejtimit. Shpejtësia e paracaktuar tregohet në kroskot, si dhe fillon ndezjen periodike kur automjeti arrin këtë shpejtësi.

Mbylle
Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)

Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)

Në situata emergjente të frenimit, sistemi EBS ndez dritat e frenimit disa herë për të paralajmëruar pjesëmarrësit tjerë në qarkullim.

Mbylle
Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)

Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)

Sistemi ABS parandalon bllokimin e rrotave gjatë frenimit, duke ju ndihmuar të ruani mbajtjen në rrugë, të zvogëloni rrezikun e rrëshqitjes dhe të ruani kontrollin e drejtimit kur frenoni shumë.

Mbylle
Dritat të pasme frenimi LED
Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

VSC automatikisht aktivizon secilën fren individual sipas nevojës dhe kontrollon forcën dalëse të motorit për të ndihmuar në ruajtjen e stabilitetit dhe parandalimin e rrëshqitjes në kthesa të forta ose lëvizje në sipërfaqe të rrëshqitshme.

Mbylle
Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Drita pozicioni të ditës (LED)
Llambat të përparme të mjegullës (poça)
Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)

Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)

HAC ndihmon për të siguruar lëvizje të butë në pjerrina të theksuara duke aplikuar frenat për deri në 2 sekonda pas lëshimit të pedalit të frenave. Kjo pengon automjetin të mos rrotullohet prapa. Aktivizohet duke shkelur më shumë pedalin e frenave pas ndalimit, për aq sa leva e ndërruesit të shpejtësive është në cilëndo shpejtësi lëvizjeje përpara.

Mbylle
Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)

Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)

Sistemi përmban një valvul sensorike në secilën rrotë, për të monitoruar vazhdimisht presionin e ajrit të gomave. Këta sensorë lidhen me një tregues në kroskot, i cili ndriçon për t'ju paralajmëruar nëse presioni bie nën nivelin e rekomanduar. Duke vepruar kështu, sistemi kontribuon në ngasje më të sigurt, përdorim më ekonomik të gomave, sii dhe efikasitet më të madh të karburantit.

Mbylle
x-touch
Integrim i telefonave të mençur mundësuar nga Pioneer
Sistem Bluetooth® pa prekje

Sistem Bluetooth® pa prekje

Ruani kontaktet me telefonata, pa prekje, përmes teknologjisë Bluetooth®. Ky po ashtu shkarkon automatikisht regjistrin telefonik, si dhe ju mundëson të dërgoni e të pranoni mesazhe SMS.

Mbylle
Timon drejtues lëkure 3-cepa
Shtresë e zezë Piano mbi timon
Shufra e ndërruesit të shpejtësive lëkurë
Rrethim i shufrës së ndërruesit të shpejtësive i kromuar
Kufizim i zi i përforcuar në tepihët e dyshemesë
Kondicioner automatik
Ndezja me buton
Dritaret e përparme elektrike
Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri

Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 6 jastëkë ajri

Ky model është i pajisur me gjashtë jastëkë ajri. Këta përfshijnë jastëkë ajri SRS si për vozitësin edhe për pasagjerin e përparmë, jastëkë anësorë dhe jastëkë ajri “perde” që mbulon ulëset e përparme dhe të pasme.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.