Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Aygo x-clusiv II

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.0 L (68 KF) Manual 5 shpejtësi Hatchback 5 Dyer
13,750 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.