Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

AYGO

JUST GO

Nga 11,900 €
 • I dizajnuar për të befasuar

  I shkathët dhe gati për tu nisur. Me një dukje të re të mprehët, dizajnë ballorë që bie në sy dhe përzgjidhje e ngjyrave sensacionale, AYGO ju lejon të shprehni personalitetin e juaj.

 • Efikasiteti

  Çdo detaj i dizajnit në veturat tona analizohet për të siguruar ndikimin më të vogël të mundshëm në ambient, dhe efikasitetin e konsumit të karburantit. Kjo posaçërisht vlen për motorin e Ri të AYGO-së (tipi 2NR-FKE) i cili tregon edhe më shumë zvogëlime të emetimeve të ndotësve, dhe një konsum mahnitës të karburantit.

 • Kompakt dhe i shkathët

  Me gjatësi totale prej 3.45 metra dhe një rreth kthimi prej vetëm 10.2 metra, nuk ka asnjë rrugë tepër të ngushtë, dhe asnjë kthesë tepër të fortë.

 • Gati për të papriturën

  Kompakt dhe i përgatitur për rrugë, AYGO i ka të gjithë përbërësit për t’ju mbajtur të sigurt. I pajisur me Sistem Para-Kolizion (PCS) dhe Alarmin e Daljes nga Korsia (LDA) – AYGO është i përgatitur për çdo eventualitet.

AYGO. Ku më tej?

Jeta është më argëtuese kur shkoni atje ku disponim ju dërgon. Kompakt, i qetë dhe i shkathët, AYGO është i lehtë për vozitje në rrugët e ngushta të qytetit. AYGO është i dizajnuar për të befasuar me pamjen e re të ndritshme, të guximshme dhe të dukshme. Dhe me një mori të ngjyrave sensacionale që ofrohen, AYGO ju jap lirinë për ta shprehur vetën.

Më shumë argëtim vozitës se kurrë më parë.

Planifiko më pak, jeto më shumë me AYGO. I ndritshëm, i guximshëm dhe i dallueshëm, AYGO është mënyra e juaj për t’u dalluar prej turmës.

 • Detajet që shkëlqejnë

  I ndritshëm, i guximshëm dhe i dallueshëm, AYGO shkëlqen me LED dritat e ndezura në pjesën e përparme, dhe dritat e llojit të vetë LED në pjesën e prapme, për një dukje të natës që nuk mund të mos vërehet.

 • Çdoherë i kyçur

  I mençur, i sigurt dhe i lehtë për shfrytëzim, integrimi i telefonave të mençur tek AYGO është bashkë-vozitësi më i mirë për jetën e juaj. Me aplikacionet e juaja të preferuara nga telefoni i mençur të pasqyruara tek ekrani 7 inç me prekje i AYGO-së, dhe me shërbimet e aktivizuara më zë tek telefoni i mençur në dispozicionin e juaj, të qëndruarit të kyçur dhe të zbavitur në AYGO realizohet pa pengesa.

 • Hulumto rrugë të reja

  Jeta është më argëtuese kur shkoni atje ku disponim ju dërgon. Kompakt, i lëmuar, i qetë dhe akoma i shkathët, AYGO është i lehtë për vozitje në rrugët e ngushta dytësore, në rrugët kryesore të ngjeshura dhe në hapësirat sfiduese të parkingut. Lejo impulsin tënd që të vozisë.

AYGO në çdo detaj

I rafinuar, i dallueshëm dhe i kyçur, AYGO është tejet i pajisur për t’i plotësuar nevojat tuaja.

Bëhu unik

Bëhu unik

I dallueshëm, i sofistikuar dhe i cili bie në sy? AYGO ka një dukje unike të interierit që i përshtatet çdo personaliteti.

Gati për të papriturën

Gati për të papriturën

Kompakt dhe i përgatitur për rrugë, AYGO i ka të gjithë përbërësit për t’ju mbajtur të sigurt. I pajisur me Sistem Para-Kolizion (PCS) dhe Alarmin e Daljes nga Korsia (LDA) – AYGO është i përgatitur për çdo eventualitet.

Rrota të cilat bëjnë një paraqitje të fuqishme

Rrota të cilat bëjnë një paraqitje të fuqishme

Zbukurimet stilistike të rrotave të AYGO-së dhe aliazhet ballore të përpunuara janë mbathjet më të reja urbane.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.