Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

AYGO

Go fun yourself

Çmimi

Nga 11,140 €

Prikazane pojedinačne vrednosti su najviše ili najniže u dostupnom nivou motora i nisu obavezno reprezentativne za pojedinu specifičnu kombinaciju vozila.
Potrošnja goriva i prikazane vrednosti CO2 emisija izračunate su na osnovu kombinovanog ciklusa vožnje (primenjivi zakonski propisi).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
E bardhë e ftohtë (068)

Shko në një udhëtim interaktiv me AYGO të re

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.