Aygo X-PLAY - Hatchback 3 Dyer

 • Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
Krahaso
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 3 Dyer
  • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Zjarr (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Zezë Bold (211) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cyan Splash (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
12,950 €

AYGO. Ku tash?

Jeta është më argëtuese kur shkoni atje ku ju çon disponimi. Kompakt, i qetë dhe i shkathët, AYGO nuk bën mund në rrugët e ngushta të qytetit. AYGO është po ashtu i dizajnuar t’ju befasojë me pamjen e tij të ndritshme, të guximshme dhe dalluese. Me ngjyrat e tij të bujshme që ofrohen, AYGO ju jep lirinë të shpreheni.

Më shumë argëtim në ngasje.

Planifiko më pak, jeto me argëtim me AYGO. I ndritshëm, i guximshëm e mbresëlënës, AYGO është mënyra jote të dallohesh.

 • Detaje që shkëlqejnë

  Ndriçues, i guximshëm e mbresëlënës, AYGO shkëlqen me fenerët LED para e prapa, që ia japin një pamje të posaçme gjatë mbrëmjes.

 • Gjithmonë i lidhur

  I mençur, i sigurt e i thjeshtë në ngasje, integrimi i telefonave të mençur në AYGO është ko-piloti më i mirë në ngasje. Me aplikacionet tuaja favorite në ekranin me 7", komandat zanore përmes telefonit, udhëzimeve për ngasje, argëtimi brenda AYGO-s është gjithmonë aty.

 • Hulumtoni shtigje të reja

  Jeta është shumë më argëtuese kur shkoni aty ku ju shpie disponimi. Kompakt, i heshtur e agjil, AYGO nuk bën mund kur lëviz nëpër rrugë qyteti e vendparkime të ngushta. Lejoni që t’ju udhëheq thjesht impulsi.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.