1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X-STYLE
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 Dyer

Aygo - X-STYLE - Hatchback 5 Dyer
E bardhë Flash (068)

Nga

15100.0

Motor

1.0 (69 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Aygo - X-STYLE - Hatchback 5 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq