Çmimet dhe kostoja

  • Disqe çeliku 14” me mbulesë rrotash (9-cepa)
  • Dritaret e përparme elektrike
  • Kondicioner manual
  • Drita pozicioni të ditës (LED)
Toyota Aygo - X - Hatchback 3 Dyer
    • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe Zjarr (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
11,900 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.