Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 3 Dyer
  • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Zjarr (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Zezë Bold (211) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cyan Splash (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
12,950 €
Kombinuar (l/100km)
5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
113 g/km