Çmimet dhe kostoja

 • Disqe çeliku 15” me mbulesë rrotash (8-cepa-dyshe)
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Funksioni i memories në ulësen e shoferit
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
Toyota Aygo - X-PLAY - Hatchback 5 Dyer
  • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Zjarr (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Zezë Bold (211) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cyan Splash (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
12,900 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.