Çmimet dhe kostoja

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza të lëmuar (10-cepa)
  • Llambat të përparme të mjegullës (poça)
  • Kamera me pamje të pasme
  • x-touch
Toyota Aygo - X-CITE - Hatchback 5 Dyer
    • Pure Orange (4Y2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
14,200 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.