Çmimet dhe kostoja

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa)
  • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
  • Orange Twist door mirrors
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Toyota Aygo - X-STYLE - Hatchback 5 Dyer
    • E bardhë Flash (068) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
15,100 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.