Çmimet dhe kostoja

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
  • Ndezja me buton
  • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes
  • Alarmimi për largimin nga shiriti
Toyota Aygo - X-CLUSIV - Hatchback 5 Dyer
    • Argjend Sparkle (1E7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
    • Hirtë Electro (1E0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
    • Kaltër Rich (8Y5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
16,200 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.