1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

C-HR C-ENTER
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)
E bardhë e pastër (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

C-HR - C-ENTER - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1555 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1560 mm
 • Gjerësia (mm)
  1795 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4385 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1550 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  109 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  170 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 folës
 • ekran 8" multimedia
 • Lidhës USB
 • Parakolp i pasmë i zi dhe ngjyrën e shasisë
Pamja e jashtme
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Timon teleskopik manual
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Çelës i telefonit në timon
 • Frena elektronike të parkimit
 • Kallëp (lajsne) i kromuar i skajeve të dyerve
 • Jonizues ajri Nanoe ™
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba mjegulle të përparme (me poç)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Hapësirë nën dyshemenë e bagazhit
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
Pamja e jashtme
 • Derdhja e zezë e rripave të derës
 • Llamba e bagazhit
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Ndezje me buton
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Interieri
 • Imobilizues
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Qepje e zezë në timon
 • timon lëkure me 3 rreze
 • Ventilatorë të zi të ajrit në anë
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Ulëse e vozitësit me zhvendosje manuale
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Insert i zi mat në derën e parë
 • Paneli i sipërm i zi
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • Rrota aliazhi argjendi 17" (me 5 rreze të dyfishta)
Pamja e jashtme
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Kit i riparimit të gomave
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Fjokë e vetme
 • Xhepat e derës para
Interieri
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • 4 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Mbrendesia me lekure
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Sensor shiu
 • Butona multimedia në timon
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Llamba e pjesës së përparme (poç)
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
Interieri
 • 6 folës
Interieri
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Power-height-adjustable driver seat
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme

 • 2640
 • 4385
 • 1550
 • 1795
 • 1560
 • 1795
 • 1555
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2640 mm
 • Gjatësia (mm) 4385 mm
 • Gjerësia (mm) 1795 mm
 • Lartësia (mm) 1555 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1550 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1560 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Kit i riparimit të gomave
Kit i riparimit të gomave
Rrota aliazhi argjendi 17" (me 5 rreze të dyfishta)
Rrota aliazhi argjendi 17" (me 5 rreze të dyfishta)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=9e10a3b5-d1bc-42f3-8a86-3a82c20541aa&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

SMART PACK
SMART PACK
SMART PACK
SMART PACK
SMART PACK
SMART PACK
SMART PACK
500 €
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
SMART PACK + NAVI
1.400 €

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=9e10a3b5-d1bc-42f3-8a86-3a82c20541aa&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

Toyota C-HR Safety Sense

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.