1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

C-HR C-LUB
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)
Përhimtë e hirit me kulm të zi (2NB)

Motor

1.2L Turbo 12PT (115 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1565 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm
 • Gjerësia (mm)
  1795 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4390 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  165 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 DG
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  185 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • 6 folës
 • ekran 8" multimedia
 • Lidhës USB
 • Parakolp i pasmë i zi dhe ngjyrën e shasisë
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë inteligjentë të parkimit me frenim automatik
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Timon teleskopik manual
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Çelës i telefonit në timon
 • Frena elektronike të parkimit
 • Kallëp (lajsne) i kromuar i skajeve të dyerve
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba mjegulle të përparme (me poç)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Hapësirë nën dyshemenë e bagazhit
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
Pamja e jashtme
 • Llamba e bagazhit
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Ndezje me buton
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Interieri
 • Imobilizues
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Qepje e zezë në timon
 • timon lëkure me 3 rreze
 • Ventilatorë të zi të ajrit në anë
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Ulëse sportive të përparme
 • Ulëse e vozitësit me zhvendosje manuale
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Paneli i sipërm i zi
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • Fellge aliazh të zeza, sipërfaqe e lëmuar 18'' (5 cepa dyshe)
Pamja e jashtme
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Kit i riparimit të gomave
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Sensor shiu
 • Fjokë e vetme
 • Xhepat e derës para
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
Interieri
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • 4 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sensor shiu
 • Butona multimedia në timon
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Llamba e pjesës së përparme (poç)
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
Interieri
 • 6 folës
Interieri
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Power-height-adjustable driver seat
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=58846eec-a380-4713-a97d-fb37bdae0e40&carColourId=1043f322-4671-4dae-a159-e9802500eebb

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=58846eec-a380-4713-a97d-fb37bdae0e40&carColourId=1043f322-4671-4dae-a159-e9802500eebb

Read timed out

Sistemet e sigurisë

Toyota C-HR Safety Sense

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.