1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

C-HR LAUNCH EDITION
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - LAUNCH EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
Kulm portokalli metalike / i zi (2TC)

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

C-HR - LAUNCH EDITION - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1555 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm
 • Gjerësia (mm)
  1795 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4395 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.2 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  119 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Toyota Touch® 2 me sistem Go navigation
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • ekran 8" multimedia
 • Lidhës USB
 • 9 folës
 • Sistemi zërimi Premium JBL
 • Parakolp i pasmë i zi dhe ngjyrën e shasisë
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë inteligjentë të parkimit me frenim automatik
 • Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit (IPA e thjeshtë)
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Timon teleskopik manual
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes
 • Frena elektronike të parkimit
 • Kallëp (lajsne) i kromuar i skajeve të dyerve
 • Ndihmës të kapjes të zi në derën e përparme
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Jonizues ajri Nanoe ™
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Çelës AWD
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Timon me ngrohje
Interieri
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Hapësirë nën dyshemenë e bagazhit
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
Pamja e jashtme
 • Llamba e bagazhit
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Ndezje me buton
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Interieri
 • Imobilizues
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Qepje e zezë në timon
 • timon lëkure me 3 rreze
 • Ventilatorë të zi të ajrit në anë
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Ulëse sportive të përparme
 • Ulëse e vozitësit me zhvendosje manuale
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • Kapakë të mëdhenj të zi me formë ylli në qendër
Pamja e jashtme
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Kit i riparimit të gomave
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Sensor shiu
 • Fjokë e vetme
 • Xhepat e derës para
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
Interieri
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • 60:40 ulëse paluese të pasme
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • 4 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Mbrendesia me lekure
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Sensor shiu
 • Butona multimedia në timon
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Llamba e pjesës së përparme (poç)
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
Interieri
 • 6 folës
Interieri
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Power-height-adjustable driver seat
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Kyç elektrik i derës
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme

 • 2640
 • 4395
 • 1540
 • 1795
 • 1550
 • 1795
 • 1555
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2640 mm
 • Gjatësia (mm) 4395 mm
 • Gjerësia (mm) 1795 mm
 • Lartësia (mm) 1555 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1550 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Kit i riparimit të gomave
Kit i riparimit të gomave
Kapakë të mëdhenj të zi me formë ylli në qendër
Kapakë të mëdhenj të zi me formë ylli në qendër

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=d43146e3-c6d9-482e-b81b-e7aa15b68277&carColourId=94185f50-d209-4366-a677-fabfb2e9503d

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=d43146e3-c6d9-482e-b81b-e7aa15b68277&carColourId=94185f50-d209-4366-a677-fabfb2e9503d

Sistemet e sigurisë

Toyota C-HR Safety Sense

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.